Ogled fotografske razstave Janeza Klenovška

Vabljen/-a na ogled fotografske razstave Janeza Klenovška, ki bo na voljo do 26. 4. 2014 v Dvorani Vetrinjskega dvora v Mariboru. Za več informacij in čas ogleda razstave lahko kontaktiraš Janeza Klenovška na tel: 040 632 010. Razstava je produkt procesa nastajanja in oblikovanja predstave Med dvema ognjema.

Predstava Med dvema ognjema je produkt kolektivnega avtorstva, kjer so člani neformalne gledališke skupine ZIZ preko uporabe tehnik gledališča zatiranih in skozi obravnavo svojih osebnih zgodb, doživljanj in občutij stkali mozaik zgodb o medspolnih in medosebnih odnosih. Neformalna skupina ZIZ se je oblikovala po intenzivni tridnevni delavnici po tehnikah gledališča zatiranih, izvedenih meseca februarja 2013 na temo spola z naslovom Soba za ženske: Medgeneracijski spol. Skupina ZIZ se pri svojem delu naslanja na pristope gledališča zatiranih, s fokusom na obravnavanje tematik kot so neenakosti med spoli, identitete v sodobni družbi in medosebni odnosi, pri čemer izhajamo iz deljenja osebnih izkušenj, pogledov ter občutij.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov