Brezplačna predstavitvena delavnica angleškega jezika

Zavod Zlati hrček te v sodelovanju s Pekarno Magdalenske mreže vabi na brezplačno predstavitveno delavnico angleškega jezika, ki bo potekala skozi kreativne in emancipatorne metode učenja.
Delavnica bo potekala v četrtek, 6. 3. 2014,  ob 18:00 v prostorih MISC INFOPEKA.

Vabljen/a, da se udeležiš delavnice, kjer boš spoznala, dinamičen, produktiven in samozaupanje vlivajoč način učenja angleščine ne glede na tvojo stopnjo obvladanja jezika.

Delavnice učenja tujega jezika izvaja Zlati hrček skozi ustvarjalne, skupnostne projekte (izdelovanje stripov, mini videov…) ter vaje, namenjene individualni samozavestni rabi jezika, in igre, namenjene za izboljševanje naglasa, ponovno pridobil/a veselje do učenja novega jezika. Ne testi, ne učbeniki niso potrebni – ustvarjalnost in poudarek na vajah iz govorjenja sta osnovna principa pristopa Zlatega hrčka.

Rok prijave je sreda, 5. 3. 2014, na: goldhamster.global@gmail.com.

Zlati hrček (www.thezlatihrcek.com) je nevladna, neprofitna organizacija, ki ponuja alternativne metode učenja tujega jezika. Osredotoča se na sodelovanje in posameznikovo emancipacijo na jezikovnih tečajih in na delavnicah. Učitelj, ustanovitelj in direktor Zlatega hrčka, Theo Karoumenos, je objavljen avtor in dvojezični učitelj, ki je poučeval angleščino in francoščino v sedmih različnih državah po Evropi in v ZDA.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov