Delavnica: “Jaz ne razglašam, da sem hetero!”

V ponedeljek, 16. 12. 2013, te med 16:00 in 18:00 vabimo v MISC INFOPEKA na delavnico proti homofobiji. “Naj spijo s komer hočejo, samo naj tega ne razglašajo javno! Nimam nič proti gejem, ampak zakaj se morajo stalno tako izpostavljati; saj jaz ne razlagam, da sem heteroseksualna! Ko bomo imeli heteroseksualci svoje parade ponosa, jih bodo lahko imeli tudi homoseksualci!” To je samo nekaj tradicionalnih komentarjev, ki jih na spletu pogosto zasledimo pod članki, ki obravnavajo gejevske in lezbične teme. Pa držijo?

Res heteroseksualno usmerjene osebe svoje spolne usmerjenosti ne razglašajo javno? Res ne razlagajo, kakšna je njihova spolna usmerjenost? Res nimajo svojih, heteroseksualnih parad ponosa? S takšnimi in sorodnimi vprašanji se bomo ukvarjali na delavnici: “Jaz ne razglašam, da sem hetero!”.  Delavnico bosta izvajala Eva Gračanin in Mitja Blažič z Društva informacijski center Legebitra.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov