Cikel izkustvenih delavnic: “Na valu domišljije”

Ustvarjalnost nam bogati in lepša življenje. Ustvarjalni smo lahko na mnogo načinov, umetnost je, da to vpeljemo v naše vsakodnevno življenje.

Vabljen/-a na delavnico »Na valu domišljije« v ponedeljek, 18. 11. 2013, od 16:00 do 19:00 v prostore MISC INFOPEKA, kjer si bomo vzeli čas in se poigrali s metodo kreativnega pisanja. Rok prijave je 14. 11. 2013 na infopeka@infopeka.org.

Delavnica je namenjena vsakomur. Tistemu, ki mu je pisanje zgodb in pesmi blizu kot tistemu, ki se mu to morda zdi suhoparno ali se tega celo boji. K ustvarjanju bomo pristopili igrivo in spontano, vaje so zasnovane tako, da ustvarjalca vodijo po korakih do končnega izdelka, stvaritve, tako je skrb, da bi imeli ustvarjalno blokado ali ostali brez idej odveč. Vsak bo z drugimi delil le tisto kar bo želel, namen delavnice tudi ni, da bi dela ocenjevali ali jih evalvirali. Delavnica meri k temu, da še tako zagriženega nasprotnika pisane besede privabi, da nekaj ustvari in se ob tem zabava.

Delavnico bo izvedla Maruša Cvek, diplomirana psihologinja, trenutno študentka magistrskega programa Zakonske in družinske študije. Zadnje leto se je intenzivno posvečala polju dela z mladimi in otroki v okviru projekta Travne bilke, katerega srčika je kreativno pisanje in širjenje ustvarjalnosti in solidarnosti. Na osnovni šoli je s petimi razredi imela delavnice kreativnega pisanja, skupinske učne pomoči in socialnih iger. Mnogo let je že prostovoljka, ogromno izkušenj ima z metodo dela delavnic in s področja dela z mladimi.

Delavnica je del »Cikla izkustvenih delavnic«. Vljudno vabljen/-a.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov