Pekarna Potopisi: “Z motorjem po Indiji”

Vabljen/a na PEKARNA POTOPIS, kjer se bomo v četrtek, 25. 4. 2013, ob 19:00 v Galeriji na Koroški 18 podali v prav posebno avanturo: Z motorjem po Indiji!

“Bilo je zgodaj zjutraj, ko sva si debelo oblečena nadela čeladi in zajahala natovorjen motor, ki je za vžig potreboval kar nekaj poskusov. Nato je zagrizel v cesto in požiral kilometre, midva pa pesek in prah, ki se je dvigal ob kaotičnem prometu okoli naju…”

Tilen Basle nam bo opisal svojo izkušnjo, polno adrenalina in zabave, kako je s prijateljem na motorju prepotoval deželo raznolikih svetov, standardov, kultur ter pestre narave. Vabljen/a, da z nami osedlaš modernega konjička in odkriješ drugačno kulturo ter sistem, ki v nasprotju z našimi prepričanji prav dobro funkcionira – dobrodošli v Indiji!

Spremljaš nas lahko tudi na http://www.facebook.com/pekarnapotopisi. Vstop prost!

Naveličani potopisov, ki delujejo kot TOP SHOP reklame? Cikel predavanj PEKARNA POTOPISI zagotavlja več kot le slike sanjskih plaž z razgaljenimi telesi. Nadaljujemo z novim tipom potopisnih predavanj, kateri namen je privabiti širšo publiko in vzpodbuditi kritično mišljenje na podlagi izkušenj in videnj popotnikov.

Potopisi predstavljajo prvi korak v svet rušenja individualnih predsodkov kot tudi družbenih stereotipov, hkrati pa s koristnimi informacijami spodbujajo mobilnost na naslednjem nivoju – ko potovanje dobi pomen in ko z njega prineseš več kot le porjavelo kožo. Potopise pripravljajo prostovoljci MISC INFOPEKA.


Info: MISC INFOPEKA, Pekarna-magdalenske mreže, Ob železnici 8, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.orgwww.infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov