Delavnica: “Na krilih domišljije”

Vabljen/a na delavnico »Na krilih domišljije«, ki bo tokrat izjemoma v torek, 9. 4. 2013, ob 16:00 v prostorih INFOPEKE. Potekala bo v obliki sproščene delavnice kreativnega pisanja, ki jo bo vodila Maruša Cvek, absolventka psihologije, vodja delavnic kreativnega pisanja projekta Travne bilke, inštruktorica Mladinskih delavnic in navsezadnje učenka življenja, ki se z užitkom prepušča ustvarjalni energiji.

Domišljija je ena najbolj čudovitih lastnosti, ki jih ima človek. Na delavnici kreativnega pisanja bomo na njej kar poleteli. V varen, bleščeč, omamen, zakoten, prostoren, strašljiv ali barvit svet besed. Vsak bo izbral sam. Namen delavnice je sprožiti namero pisanja in si vzeti čas za igro z besedami. In ravno to bomo na delavnici počeli – igrali se bomo z besedami. Trgali, obračali, odišavili, pretresali in začinili jih bomo ter jih spletli v čisto nova telesa besedil. Kreativno pisanje je orodje, ki posamezniku pomaga, da skozi različne dražljaje in vaje zapluje v svet pisnega izražanja. Slednje ni le za nadarjene, saj je zmožnost pisnega izražanja veščina, kjer velja, da vaja dela mojstra. Vsak se jo lahko priuči in jo izboljša.

Delavnica je namenjena tistim, ki radi in že pišete, pa si želite novega izziva, kot tudi tistim, ki sem jim zdi pisanje dolgočasno ali nezanimivo in bi ga želeli izkusiti v zabavni luči. Na delavnici bomo ponudili pester nabor vaj za kreativno pisanje, nasvete kako začeti pisati in vztrajati v njem, napotke za pisanje in ogromno ustvarjalne energije. Ob skodelici čaja bomo neobremenjeno ustvarjali ter delili z drugimi le tisto, kar bomo želeli, kritiko in ocene pa bomo pustili pred vrati.

Domišljija v nas nestrpno čaka, da ji vdihnemo življenje in ji damo krila. Osvobodi rajsko ptico v sebi. Zabavno bo! Vabljen/a.

Zaradi lažje in kvalitetne izvedbe delavnice je število prostih mest omejeno na 14 oseb. Prijave bomo zbirali do ponedeljka, 8. 4. 2013, oz. do zapolnitve mest na lucia.klasinc@infopeka.org.

Delavnica je del projekta “Travne bilke – spodbujamo solidarnost in ustvarjalnost”, ki je del programa EPM Maribor 2013.

Spremljaš nas lahko tudi na:https://www.facebook.com/TravneBilke

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov