Preventivna delavnica o spolnosti

Se ti zdi, da je šolska zdravstvena spolna vzgoja preveč teoretična? Si za sproščen pogovor o spolnosti in spolni identiteti? Potem te v okviru Cikla izobraževanj za mlade »Moje zdravje – moja odgovornost« vabimo na delavnico, ki bo v ponedeljek, 10. 12. 2012, od 16.00 so 18:00 v prostorih MISC INFOPEKA.

Rok prijave 3. 12. 2012 na infopeka@infopeka.org.

Delavnico bo vodil Tomaž Podbevšek, študent slovenskega jezika s književnostjo na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru, ki je kot prostovoljec v MISC INFOPEKA opravil usposabljanje, ki ga izvaja Društvo za preventivno delo, in kot inštruktor že drugo leto izvaja mladinske delavnice.

Brezplačna delavnica je zamišljena kot pogovor, ki je usmerjen z anonimnimi vprašanji mladih udeležencev. Omogoča ti možnost razmišljati in spregovoriti o lastnih občutjih in doživljanju, družbenih stereotipih in omejitvah, negotovosti in strahovih, ki jih sproža kriza spolne identitete v obdobju odraščanja ter ti ponuja pomoč, kako razviti zrelo spolnost oz. stabilno in trdno spolno identiteto.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov