Kratka anketa “Urbaniziraj zase!”

V okviru projekta “Urbaniziraj zase!”, ki je program Evropske prestolnice mladih Maribor 2013, te vabimo k  sodelovanju. Prosimo, da  izpolniš kratko anketo:  Urbana oprema v KC Pekarna. Tvoji odgovori nam bodo pomagali pri izboru elementov urbane opreme za Kulturni center Pekarna

Projekt “Urbaniziraj zase!” zajema medsebojno sodelovanje mladih pri oblikovanju in izdelavi urbane opreme (mize, klopi, …) za mlade v Kulturnem centru Pekarna in  je na eni strani inštrument, ki bo dvignil vrednost deficitarnih poklicev, ki so v zatonu, na drugi strani pa bo mlade vzpodbudil k aktivnejši vlogi v lokalnem okolju in timskemu delu.

V projekt se lahko tudi vključiš na podlagi natečaja in kjer lahko sam prispevaš ideje za urbano opremo Kulturnega centra Pekarna v okviru projekta. Na podlagi prejetih vlog bo strokovna komisija izbrala primerne predloge, ki bodo ustrezali interesom in potrebam Kulturnega centra Pekarne in željam mladih, kateri bodo tudi realizirani/ izdelani.

Za izdelavo same opreme bomo vključili srednješolce gradbene, lesarske, kovinarske, … šole, študente arhitekture, likovnike, … ki bodo svoje znanje uporabili tudi v kreativni praksi, pri tem jim bodo pomagali strokovnjaki, ki imajo dolgo kilometrino prakse in občutek za realizacijo. V letu 2013 bomo tudi povabili strokovnjake, ki bodo na zanimiv in privlačen način v večih predavanjih predstavili možnosti deficitarnih poklicev in njihovo delo in dosežke.

Otvoritev postavljene urbane opreme v Kulturnem centru Pekarna bo v juniju 2013.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2021 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov