Zaposlitvene delavnice »Moja pot je moj izziv!«

Mladim danes otežuje zaposlitev in hkrati osamosvojitev proces individualizacije, kjer je vsak posameznik »prisiljen« na nenehno fleksibilno bitko za svoj uspeh v sodobni družbi, v kateri živimo. Vsak posameznik je odvisen od samega sebe in svojih sposobnosti ter možnosti, ki so mu dane. Sodobna družba ali družba tveganja prinaša po eni strani možnosti in po drugi tveganja za neuspeh, kar predvsem mladim, ki se želijo zaposliti in osamosvojiti predstavlja vsak dan nove oblike negotovosti. Za mlade je v sodobni družbi ali družbi tveganja izrednega pomena, da imajo zgrajeno zaupanje vase in poznajo svoje potenciale s katerimi bodo lahko konkurenčni in hkrati pomemben člen v družbi kot aktivni državljani.

Če aktivno iščeš zaposlitev, če se počutiš negotov/a, če imaš občutek, da v sebi nosiš skrite potenciale in jih sam/a ne najdeš, če želiš na dinamičen in izkustven način izmenjati mnenja, pridobiti nova znanja in postati bolj aktiven/na, so naše delavnice prava pot zate.

V mesecu juniju zate pripravljamo sklop štirih brezplačnih delavnic z naslovom »Moja pot je moj izziv«, kjer boš imel/a odprt in varen prostor za izražanje svojih mnenj in pridobitev novih znanj o sebi in družbi, v kateri živimo. Prijavi se na infopeka@infopeka.org in si zagotovi prostor do ponedeljka, 4. 6. 2012, saj štartamo že v sredo, 6. 6. 2012, ob 10:00.

S teboj se bo družila »odštekana« Simona Mauko, univ.dipl.soc.del., ki verjame vate, saj diha za dobrobit mladih.

Pridi in sprejmi izziv!

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov