Okrogla miza »Odraščanje v našem mestu«

Mreža “Prostovoljstvo v Mariboru” te v okviru “Dneva za spremembe” vabi v četrtek, 19. 4. 2012, ob 17:00 v dvorano Gustaf, Kulturni center Pekarna na okroglo mizo “Odraščanje v našem mestu”.

Namen dogodka je medsebojno spoznavanje generacij in predaja ter izmenjava izkušenj med generacijami, vse z namenom spodbujati močne solidarnostne vezi in prepoznavanja dragocenih izkušenj, ki jih imajo starejši ter hkrati starejše generacije iz prve roke informirati o razmišljanju in načinu življenja mlajših.

Okroglo mizo bo pospremila tudi razstava, ki bo dokumentirala spremembe v mestu tako s pomočjo fotografij, kakor tudi s pomočjo predmetov, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju.

Tudi letos se lokalna mreža prostovoljskih organizacij »Prostovoljstvo v Mariboru« pridružuje vseslovenskemu dogodku »Dan za spremembe 2012«, ki v letošnjem letu nosi naslov »Premagujmo osamljenost«.

Dogodek na nacionalnem nivoju koordinira Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, njegov namen pa je s prostovoljskimi akcijami spodbuditi pozitivne spremembe v lokalnih skupnostih.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov