Delavnici za mlade “Spodbujanje kritičnega odnosa mladih do informacij”, 22. 12. 2010 na Osnovni šoli Franceta Prešerna Maribor

Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA bo v sklopu projekta »Zavedno mladi« v sredo, 22. 12. 2010, na Osnovni šoli Franceta Prešerna v Mariboru izvedel delavnico za mlade, ki bo pokazala, kako budno, kritično in »za rezervo« brati sporočila, s katerimi se otroci srečujejo vsak dan, hkrati pa samostojno ustvarjati in javnosti posredovati takšna sporočila, ki povedo prav to, kar se jim zdi pomembno sporočiti. Delavnica je namenjena tudi spodbujanju otrok k dejavnemu sooblikovanju njihovega sveta, dogajanja v ožji ali širši skupnosti, šoli in doma.

Če bi naše delavnice v tem šolskem letu želeli imeti tudi na vaši šoli, nas kontaktirajte, veseli vas bomo.

MISC INFOPEKA, Ob železnici 8, T: 02 300 68 50, M: 041 481 246, infopeka@infopeka.org

SODELOVANJE

Delavnice »Spodbujanje kritičnega odnosa mladih do informacij« izvaja Mladinski informacijsko- svetovalni center INFOPEKA v sklopu svojega sodelovanja v projektu ZAvednoMLADI, v obdobju 2009 – 2013, ki je projekt senzibiliziranja javnosti za teme mladih. V projektu ZAvednoMLADI sodeluje 15 mladinskih organizacij in 5 srednjih šol.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za šolstvo in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013, razvojne prioritete: Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve: Izboljšanje kakovosti in učinkovitosti sistema izobraževanja in usposabljanja.”

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov