Naš program / Neformalno izobraževanje

Bralni krožek: Turning (Irit Rogoff)

V sredo, 13. 12. 2017, ob 18. uri vas zopet vabimo v Galerijo K18 na bralni krožek, na katerem se bomo pogovarjali o eseju Turning, Irit Rogoff.

Bralni krožek: If You Don’t Have Bread, Eat Art!: Contemporary Art and Derivative Fascisms (Hit Steyerl)

V sredo, 20. 12. 2017, ob 18. uri vas vabimo v Galerijo K18 na tretji bralni krožek, na katerem se bomo pogovarjali o eseju Hite Steyerl If You Don’t Have Bread, Eat Art!: Contemporary Art and Derivative Fascisms. 

Brezplačna delavnica “Destinacija: EVS… Priprava na vzlet”

V letošnjem letu obeležujemo 20. obletnico Evropske prostovoljne službe. V tem času je že več kot 100.000 mladih opravljajo prostovoljsko delo v tujini. Delavnica “Destinacija: EVS … Priprava na vzlet”, bo potekala okviru festivala Teden vseživljenskega učenja v petek, 3. 6. 2016, ob 10:00 v prostorih Andragoškega zavoda Maribor. Delavnica je namenjena vsem udeležencem programa PUM.

Brezplačna delavnica “Destinacija: EVS… Priprava na vzlet”

V letošnjem letu obeležujemo 20. obletnico Evropske prostovoljne službe. V tem času je že več kot 100.000 mladih opravljajo prostovoljsko delo v tujini. Delavnica “Destinacija: EVS … Priprava na vzlet”, bo potekala v ponedeljek, 20. 6. 2016, ob 17:00 v prostorih Dijaškega doma Lizike Jančar v Mariboru. Delavnica je namenjena vsem dijakinjam in dijakom dijaškega doma.

Cikel HERE WE ARE! LGBTQ+ zgodbe, kultura in življenje

Prijazno vabljene_i, da se nam pridružite na tridnevnem ciklu dogodkov HERE WE ARE! LGBTQ+ ZGODBE, KULTURA IN ŽIVLJENJE.
S ciklom želimo Maribor narediti LGBTQ prijaznejši. Vsi dogodki, ki bodo potekali od srede, 7. 11. 2018, do petka, 9. 11. 2018, na različnih lokacijah, bodo v angleščini in brez vstopnine.

Cikel slikarskih delavnic »Slika«, poletje 2016

Filmček o participatornem proračunu (PP)

V svetu je particiaptorni proračun uveljavljen način za izboljšanje upravljanja z mestom, za šititev ter poglabljanje demokratičnih praks. V svoji več kot četrt stoletni zgodovini ga je posvojilo več kot tisoč mest, dežel in regij. In prav posod, brez izjeme, ugotavljajo, da prinaša zelo pozitivne rezultate.

Forumska predstava: Act(ivate) your story

Vabimo te v nedeljo, 29. 10. 2017, ob 18.00 v Galerijo K18 na forumsko predstavo Act(ivate) your story, ki govori o problematiki prosilcev za mednarodno zaščito in o težavah, s katerimi se soočajo v azilnem domu. Pridruži se nam pri raziskovanju možnosti za izboljšanje položajev protagonist_ov predstave. Veselimo se tvojih predlogov in mnenj.

Foto esej »Prostovoljsko mesto« 2017

V okviru Festivala prostovoljstva v Mariboru, 17. 5. 2017, je zaživel informativno družabni dogodek “Prostovoljsko mesto”. Vabljen_a k listanju Foto eseja “Prostovoljsko mesto”, kjer si lahko zanimivo prostovoljsko dogajanje ogledaš v fotografiji.

GuestRoomMaribor: Amaterski filmi ženskih filmskih ustvarjalk.

Vabljen_a na tematski filmski večer, ki se bo odvijal v sredo, 13. 12. 2017, ob 20.00 v Galeriji K18. Rezidentka Hana Stein, ki se ukvarja z raziskovanjem produkcije jugoslovanskih Kino klubov, nam bo skozi tematsko zaključeni filmski večer predstavila temo: Amaterski filmi ženskih filmskih ustvarjalk.

GuestRoomMaribor: Cikel filmskih večerov s Hano Stein

Vabljen_a na zadnji filmski večer, ki bo potekal 20. 12. 2017, ob 20.00 v Galeriji K18. Rezidentka Hana Stein, ki se ukvarja z raziskovanjem produkcije jugoslovanskih Kino klubov, nam je skozi tematsko zaključene filmske večere predstavila sledeče teme: Slike jugoslovanske družbe z vidika amaterskih filmov iz 70’ih, Amaterski filmi ženskih filmskih ustvarjalk. Na našem zadnjem večeru pa nam bo predstavila temo: Od ciné klubov do neodvisne produkcijske hiše – Film Author Studio (FAS).

Intenzivna delavnica fizičnega gledališča in odrske  prezence

Odrska prezenca, fizično gledališče, igralsko telo, telo v prostoru … in še in še. Vabljen_a na intenzivno delavnico fizičnega gledališča, ki bo v torek, 31. 10. 2017, in sredo, 1. 11. 2017, od 14.00 do 20.00 v Vetrinjskem dvoru (Vetrinjska ulica 30).

Intenzivna klovnovska delavnica

Vabimo te na intenzivno trodnevno klovnovsko delavnico, ki se bo odvila med 9. in 11. 11. 2018 v Vetrinjskem dvoru.

Interesni Safari “Kinematografija”

Vabljen_a na Interesni Safari s Hanno Stein v ponedeljek, 4. 12. 2017, ob 16.00. Dobimo se na dvorišču Vetrinjskega dvora!

Interesni safari: Obleganje / upor

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na safariju z rezidenčnim umetnikom GuestRoomMaribor, Davidom Colaninnom! Dobimo se na dvorišču Vetrinjskega dvora v sredo, 25 .10. 2017, ob 17:00.

Kje so meje?

Pekarna Magdalenske mreže med marcem in oktobrom 2016 izvaja projekt »Kje so meje?«, ki je namenjen seznanjanju, predvsem mladih, z oblikami diskriminacij in socialne izključenosti s katerimi se srečujejo begunci, prosilci za azil in migranti ter z vzroki in posledicami migracij.

Knjižnica tete Rose se predstavlja na Art kampu

Knjižnica tete Rose te vabi v četrtek, 30. 6. 2016, med 16:00 in 20:00 uro, da nas obiščeš na Art kampu v Mestnem parku.

Knjižnica tete Rose vabi

Vabimo te k brskanju po knjižnih policah Knjižnice tete Rose, ki je odprta vsak delavnik med 10:00 in 18:00. Seznam knjig  si lahko ogledaš tukaj

Knjižnica tete Rose: Ogled dokumentarnega filma in predavanje »Rekvijem za ameriške sanje«

V sredo, 31. 5. 2017, vas ob 19.00 vabimo v INFOPEKO na ogled dokumentarnega filma Requiem for the American Dream, ki mu bosta sledili kratki predavanji. Dokumentarec prikazuje serijo intervjujev z velikanom ameriške kritične misli Noamom Chomskim, ki razpravlja o tem, kako je koncentracija bogastva in moči med ozko elito razdelila ameriško družbo in povzročila propad ameriškega srednjega razreda.

Knjižnica tete Rose: Pogovor o artivizmu

Vabljen_a v četrtek, 13. 12. 2018, ob 19:00 v INFOPEKO na pogovor o artivizmu s Tomažem Podbevškom in Vesno Liponik. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Kratki film ob Dnevu za spremembe v Mariboru 2017

Tudi v letošnjem letu se je mreža »Prostovoljstvo v Mariboru«, ki jo koordinira naša organizacija, pridružila Dnevu za spremembe. Tema osmega Dneva za spremembe je bila sodelovanje in povezovanje med ljudmi. Osrednje skupne aktivnosti mreže so se odvijale v Magdalenskem parku in v Vetrinjskem dvoru.

LegiLAB 4 Progress Now: Zakonodajno gledališče za zakonodajo po meri ljudi

Vabljen_a na zaključni dogodek projekta LegiLab 4 Progress, 15-mesečnega mednarodnega strateškega partnerstva Erasmus+, ki se je odvijal v partnerstvu organizacij Giolli (Italija), Active Inquiry (Škotska), Pracownia Inspiracji Społecznych (Poljska) in Pekarna Magdalenske mreže Maribor (Slovenija), ki se bo odvil v soboto, 8. 9. 2018, med 12. in 19. uro v Vetrinjskem dvoru.

LegiLab 4 Progress: Gledališče kot vaja za revolucijo ali reformacijo?

LegiLAB 4 Progress je mednarodni 15-mesečni projekt (junij 2017–september 2018), ki združuje štiri partnerske organizacije: Active Inquiry (Škotska), Giolli (Italija), Pracownia Inspiracji Społecznych (Poljska) in Pekarno Magdalenske mreže Maribor (Slovenija). Projekt raziskuje vključujoče in demokratične oblike soodločanja, soustvarjanja in sooblikovanja obstoječe zakonodaje s strani mladih z metodo, imenovano gledališče zatiranih, ki je poznana tudi kot gledališče za družbene spremembe.

Nefestival gledališča zatiranih

Že četrto leto zapored KUD Transformator s partnerji vabi v objem narave v Gornji Grad. Ne-festivala gledališča zatiranih bo letos potekal med 7. in 10. 7. 2016.

Od nevtralne maske do klovna

Vabljen_a na predavanje Od nevtralne maske do klovna, ki bo potekalo v soboto, 10. 11. 2018, ob 19.00 v Vetrinjskem dvoru (Velika dvorana). Predavala bosta Alenka Marinič in Justin Durel, predavanje pa bo potekalo v angleškem in slovenskem jeziku.

Ogled filma Persepolis z diskusijo

V nedeljo, 27. 8. 2017, te ob 20:00 uri vabimo v park Kulturni center Pekarna na ogled filma »Persepolis«. Film je posnet po svetovni stripovski uspešnici, ki je nastala pod peresom iranske avtorice Marjane Satrapi.

Okrogla miza o LGBTQ+ gibanju

Vljudno vabljene_i, da se nam pridružite na okrogli mizi o LGBTQ+ gibanju in o njegovem trenutnem položaju v Sloveniji. Okrogla miza bo v petek, 9. 11. 2018, ob 19. uri v klubu Wetrinsky. Pogovor bo potekal v angleškem jeziku. Vstop prost.

Predpremiera dokumentarnega filma “Sečnja Rogoze” / “Cutting Rogoza”

Vljudno vabljeni na predpremiero dokumentarnega filma “Sečnja Rogoze” / “Cutting Rogoza”, ki bo v petek, 23. 6. 2017, ob 19:00 v Galeriji K18 na Koroški c. 18..

Predstavitev ilustrirane pesniške zbirke Naprej v preteklost in debata o enakih možnosti za oba spola

Vabljeni v petek, 27. 10. 2017, ob 18:00 v prostore INFOPEKE na predstavitev projekta »Kdaj, če ne zdaj?« in pesniške zbirke »Naprej v preteklost«. Sledil bo pogovor z zanimivimi gosti o (ne)enakopravnosti spolov.

Rosa še vedno bosa (ker je prekarka)

Vabljen_a na štiridnevni cikel izobraževanj in delavnic “Rosa še vedno bosa (ker je prekarka)”, ki bo potekal od srede, 15. 11., do torka, 21. 11. 2017, na Filozofski fakulteti v Mariboru in v dvorani Gustaf (KC Pekarna). Projekt Rosa še vedno bosa (ker je prekarka) je nadaljevanje lanskoletnega projekta Rosa je bosa, ki si prizadeva za ozaveščenost mladih glede naraščajočih prekarnih (atipičnih) oblik dela in kratenju delavskih pravic.

Rosina šola delavskih pravic za mlade: Karolina Babič “O zadružništvu”

Jutri, 13. 12. 2017, ob 18.00 bo na Tretji gimnaziji za dijake_inje potekalo predavanje o zadrugah, ki ga bo izvedla dr. Karolina Babič. Gre za zadnjo predavanje v sklopu Rosine šole delavskih pravic za mlade, tretji letnik.

Rosina šola delavskih pravic za mlade: Samoorganiziranje delavk_cev, študentk_ov in prebivalk_cev

V okviru »Rosine šole delavskih pravic za mlade« te vabimo na okroglo mizo »Samoorganiziranje delavk_cev, študentk_ov in prebivalk_cev«, ki bo potekala v četrtek, 26. 10. 2017, ob 18:00 v INFOPEKI.

Rosina šola delavskih pravic za mlade: »O postfašizmu«

V okviru »Rosine šole delavskih pravic za mlade III. letnik« te vabimo na predavanje »O postfašizmu«, ki ga bo izvedel politolog Sašo Furlan, potekalo pa bo v sredo, 29. 11. 2017, ob 18:00 na Tretji gimnaziji (učilnica 30). Predavanje je brezplačno in odprto za vse.

Rosina šola delavskih pravic za mlade: “Delovna sila in tehnologija”

V okviru »Rosine šole delavskih pravic za mlade« te vabimo na predavanje »Delovna sila in tehnologija«, ki bo potekalo v četrtek, 9. 11. 2017, ob 16:00 na Filozofski fakulteti v Mariboru (učilnica 2.15 )

Rosina šola delavskih pravic za mlade: “Osnovni pojmi za razumevanje družbe”

V okviru »Rosine šole delavskih pravic za mlade« te vabimo na predavanje »Osnovni pojmi za razumevanje družbe«, ki bo potekalo v četrtek, 19. 10. 2017, ob 18:00 na Tretji gimnaziji (učilnica 30).

SEDMI GLAS

 

 

Pekarna Magdalenske Mreže je z mesecem novembrom 2018 začela izvajati projekt Sedmi glas,  ki bo trajala do konca leta 2019. Operacijo Sedmi glas sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada http://www.eu-skladi.si/.

Projekt Sedmi glas je zasnovana kot neformalni izobraževalni program, ki udeležencem omogoča usvajanje temeljnih veščin sodobne umetnostne kritike skozi različne tehnike (pisanje, video intervju, vlog, fotoreportaža (fotolog), avdio prispevki, podcasti, animacija) ter aktivno spremljanje in spoznavanje sodobnih kulturno umetniških dogodkov v Mariboru.

Projekt je namenjen pripadnikom različnih manjšinskih etničnih skupin, priseljencem in pripadnikom narodov nekdanje SFRJ, ki prebivajo v Mariboru. Skozi pisanje o umetnosti in kulturi bo udeležencem omogočala ustvarjanje lastnega kritiškega glasu. Zato se ime projekta hkrati referira na sedmo silo in na sedmega človeka, Bergerjevo izpeljanko za migrantskega delavca, kar je bil v Nemčiji v sedemdesetih letih vsak sedmi manualni delavec.

Namen projekta je usposobiti udeležence na nivoju razumevanja umetnosti, njenega jezika, analize družbenih pojavov in aktualnega zgodovinskega trenutka ter jim tako omogočiti pridobitev primernih kompetenc in veščin na področju medijske in kritične pismenosti ter umetnostne kritike. Zaradi naštetega bodo samozavestnejši pri izražanju in utemeljevanju svojega mnenja ter reflektiranju lastne pozicije v svetu, kar bo povečalo njihovo zaposljivost in socialno vključenost ter jim omogočilo preizpraševanje obstoječih razmerij moči v družbi.

 

Izobraževalni program je sestavljen iz predavanj, teoretičnih in praktičnih delavnic, bralnih krožkov ter obiskovanja kulturnih dogodkov in je razdeljen na tri sklope:

1 SKLOP: PISMENOST (1. december 2018 – 28. februar 2019)

Ko govorimo o kritiki, pogosto najprej pomislimo na njene specifične pojavne oblike ali specifike žanrov in/ali umetniških polj, ki jim pripadajo njeni objekti, pozabimo pa, da pravo izhodišče kritike ni v izbranem delu ali teoretskem zaledju, temveč v kritičnem mišljenju, pristopu, ki si ga pravzaprav delijo vse kritiške prakse.

Osnovno strukturo cikla (in celotnega projekta Sedmi glas) bo predstavljalo tedensko obiskovanje lokalnih kulturnih dogodkov, udeležencem predstavili lokalne kulturne institucije, akterje in ustvarjalce, obenem pa z udeleženci aktivno nabirali izkušnje, na katerih bodo skozi celoten proces temeljile ostale delavnice ali predavanja. V prvem sklopu bo tako operacija Sedmi glas  udeležencem  ponudila izobraževanje na področju kritične pismenosti, preko katere bo spodbujala kritično diskurzivno analizo, pisanje uporniških  tekstov, primerjalno branje ter igo vlog. Pridobljene veščine se bodo nadgrajevale preko eksperimentalnih in kreativnih tehnik gledališča zatiranih, ki spodbujajo analizo in kritičnost do medijskih besedil. Preko rednih srečanj v okviru literarnega bralnega krožka bo spodbujeno širjenje besednega zaklada, urejenje v branju in pisanju, analiziranje prebranega, sposobnost vživljanja v drugega ter izboljšanje artikulacije. Našteto bo povezano in podprto s predavanji in delavnicami uveljavljenih kritikov in recezentov, ki bodo udeležence podprli pri praktičnem pisanju kritiške misli, vezane na videno, prebrano ali drugače doživeto umetniško delo. V prvem sklopu bodo izpostavljene predvsem specifike kritik in recenzij na literarnem področju, deloma pa jih bomo povezovali že tudi z različnimi mediji (radio, spletni dnevnik – blog), kar bo napovedovalo naslednji sklop.

Oblikovanje procesa operacije bo težilo k individualizaciji in diferenciaciji,  s čemer se bo omogočalo prilagajanje nivoja specifičnim stopnjam zmožnosti in interesov posameznikov v potencialno heterogeni skupini. Vzpostavljena bo tudi knjižna polica Sedmi glas, ki se bo polnila skozi izobraževalni proces in vključevala strokovno literaturo, ki bo udeležence podpirala pri posameznih izobraževalnih segmentih ter omogočala dodatno in poglobljeno izobraževanje.

 

2. SKLOP: MEDIJI (1. marec – 30. junij 2019)

Po intenzivnem izobraževanju prvega sklopa, ki bo namenjen predvsem pismenosti, kritični misli in kreativnemu pisanju, se bo fokus izobraževanja prestavil na teoretično in praktično spoznavanje različnih medijev, preko katerih je mogoče kritiško misel distribuirati.

Udeleženci bodo še naprej tedensko organizirano obiskovali kulturne dogodke ter o njih pisali, vendar se bo v drugem sklopu vzpostavila možnost raziskovanja in sporočanja tudi preko videa, zvoka, animacije in fotografije. Seznanjeni bodo z zgodovino omenjenih medijev, tehničnimi aspekti produkcije ter formatom televizijskega in radijskega intervjuja. S partnersko organizacijo Radio MARŠ je načrtovana intenzivna delavnica v studiu radija, rezultat katere bo radijska reklama za operacijo, katero bodo s pomočjo profesionalcev na radiu zasnovali, posneli in zeditirali udeleženci. Druga partnerska organizacija – Društvo za razvoj filmske kulture bo izvedla delavnico stop animacije ter ogled filma s pogovorom, predavanjem in delavnico na temo filmske kritike. Udeleženci bodo imeli še naprej možnost preverjati in nadgrajevati veščino pisanja ob prisotnosti priznanih kritikov in recenzentov iz različnih področij umetnosti.

Skozi celoten proces se bodo ustvarjene vsebine v različnih medijih objavljale na blogu Sedmi glas, poseben poudarek pa bo ob koncu sklopa tokrat na pridobivanju znanja na področju izdelovanja fanzinov.

 

3. SKLOP: KRITIKA (1. september -30. november 2019)

V zadnji tretjini leta se v Mariboru odvije kar nekaj pomembnih festivalov, predvsem na področju gledališča, dokumentarnega filma in stop animacije. Zaradi tega smo finale operacije namenili prav tem področjem. Skozi celoten proces, kritično misel in senzibilizacijo razvijamo tudi preko tehnik gledališča zatiranih. Tokrat bo drzna tehnika slikovnega gledališča, pri predvsem pišočih, izzvala izraznost telesa in celo prepovedala besedo. Enkrat tedensko bomo z udeleženci še vedno obiskovali kulturne dogodke ter širili besedni zaklad in izboljševali artikulacijo preko literarnega bralnega krožka.

 

Operacija bo zaključena s predstavitveno razstavo ter zaključno konferenco.

 

Kratkoročni učinki projekta:

– 45 oseb iz ranljivih skupin bo vključenih v 40 urno usposabljanje;

– zaposlitev 1 (ene) osebe iz ranljive skupine za dobo 14 mesecev.

 

Dolgoročni rezultat:

– 10 udeležencev iz ranljivih ciljnih skupin bo vključenih v iskanje zaposlitve, v izobraževanje/usposabljanje, pridobivanje kvalifikacij ali v zaposlitev po zaključku operacije.

 

Projekt Sedmi glas bo izveden v sodelovanju z projektnimi partnerji Kooperativo PERON, Društvom za razvoj filmske kulture (DRFK) in Mariborskim študentskim radijem – MARŠ.

Ministrstvo za kulturo je po izvedenem Javnem razpisu za izbor operacij za večjo socialno vključenost pripradnikov ranljivih družbenih skupin na področju kulture v okviru Evropskega socialnega sklada v letih 2018-2019 na podlagi sklepa o izboru upravičenca naši organizaciji dodelilo sredstva za sofinanciranje skupnih upravičenih stroškov operacije v višini 75.237,74.

 

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Ob železnici 8, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

 

Tečaj risanja in slikanja

Vabljen_a na brezplačni tečaj risanja in slikanja, ki poteka vsak četrtek ob 16.00 uri na Višji šoli za les in oblikovanje Maribor, Lesarska ulica 2, 2000 Maribor. Tečaj bo potekal do 21. 12. 2017.

Veganska večerjica

Za živali! vas v sodelovanju s Pekarno Magdalenske mreže vabimo na Vegansko večerjico, ki bo v četrtek, 21. 12. 2017, ob 19.30 v prostorih INFOPEKE.

Veganska večerjica, 23. 11. 2017

Za živali! vas v sodelovanju s Pekarno Magdalenske mreže vabimo na Vegansko večerjico, ki bo v četrtek, 23. 11. 2017, ob 19.30 v prostorih INFOPEKE (Kulturni center Pekarna, Ob železnici 16, Maribor).

Veganska večerjica: Branje teoretskih tekstov s področja animalistične etike

Za živali vas v sodelovanju s Pekarno Magdalenske mreže vabimo na Vegansko večerjico, ki bo v četrtek, 19. 10. 2017, ob 19.30 v prostorih INFOPEKE.

Veganska večerjica: Dokumentarni film “More than Honey«

Za živali vas v sodelovanju s Pekarno Magdalenske mreže vabimo na Vegansko večerjico, ki bo v četrtek, 16. 3. 2017, ob 19:30 v prostorih INFOPEKE.

Veganska večerjica: Predavanje “Živali v kontekstu industrije globalnega turizma”.

Za živali vas v sodelovanju s Pekarno Magdalenske mreže vabimo na Vegansko večerjico, ki bo v četrtek, 20. 4. 2017, ob 19.30 v prostorih INFOPEKE. Tokrat bomo prisluhnili predavanju “Živali v kontekstu industrije globalnega turizma”.

Veganska večerjica: Predavanje »Izjemnosti netopirjev«

Za živali vas v sodelovanju s Pekarno Magdalenske mreže vabimo na Vegansko večerjico, ki bo v četrtek, 25. 5. 2017, ob 20.15 v prostorih INFOPEKE. Tokrat vas vabimo na predavanje Izjemnosti netopirjev, v katerem bodo predstavljene izredne sposobnosti netopirjev, kot so aktiven let, orientacija z eholokacijo in druge, posebna pozornost pa bo namenjena možnostim sobivanja ljudi in netopirjev.

Zaključna queer zabava

Vabljen_a na zaključno queer zabavo v petek, 9. 11. 2018, ob 22:00 uri v prostore kluba Wetrinsky. 

Združimo se: Delavnica kritične pismenosti na temo delavskih pravic

V četrtek, 9. 11. 2017, ob 15:00 v MISC INFOPEKA v okviru programa “Združimo se!”, govorimo o tem kako dojemamo delavske pravice, zakaj so pomembne in jih podrobneje spoznavamo s pomočjo koncepta kritične pismenosti. Gre za pedagoški pristop, ki pismenosti, kot referenci za branje in pisanje daje eksplicitno politično in etično noto.

»Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju – 1«

S 1. 3. 2018 smo v naši organizaciji na podlagi uspešne prijave na Javni razpis »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju« Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport zaposlile_i mladinsko delavko, ki bo devet mesecev v sodelovanju z mladimi in mentorico organiziranega prostovoljskega dela delala na področju razvijanja, izvajanja, promocije in vrednotenja prostovoljskih programov mladih za mlade v naši organizaciji in, v sodelovanju z mladimi, prostovoljkami_ci in sodelavkami_ci, na področju načrtovanja, organiziranja, promocije in izvajanja programov neformalnega izobraževanja.


MISC INFOPEKA 2018 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov