/ Naslovna stran Infopeka informira

21. Nacionalni teden prostovoljstva

Slovenska filantropija med 25. in 31. 05. 2020 že tradicionalno organizira 21. Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je praznovanje prostovoljstva ter prostovoljskih organizacij in zahvala prostovoljcem_kam za njihovo udejstvovanje.

Naloži si mobilno aplikacijo mladinskih centrov MLADIM

Mobilna aplikacija služi za informiranje mladih o dogajanju v mladinskih centrih v njihovi bližini. V kolikor se ne dogaja nič posebnega, uporabnica_k prejme informacije o odprtih mladinskih centrih v bližini.

Poziv prostovoljcem: Permakultura in solidarnost na Hrvaškem

Evropska solidarnostna enota objavlja poziv za prostovoljke_ce, ki bi jih zanimalo prostovoljstvo v Lovinacu na Hrvaškem. Za obdobje med avgustom in oktobrom 2020 iščejo prostovoljke_ce na področju permakulture.

Projekt “Viški hrane”

Na Slovenski filantropiji so ponovno pričeli s projektom “Viški hrane”. Hrano delijo v pisarni na Partizanski 29 v Mariboru vsak torek, četrtek in petek med 10:00 in 12:00.

Tonight aplikacija

Mobilna aplikacija služi kot glasbeni vodič, s katerim lahko personalizirano odkrivaš glasbene dogodke doma in v tujini. Približa se okusu posameznice_ka in omogoča odkrivanje novih vzhajajočih glasbenic_kov, atraktivnih dogodkov in zanimivih ambientov. 

Ustvarjalne delavnice v DUM-u

V ponedeljek, 25. 5. 2020, Dom ustvarjalnosti mladih Maribor ponovno odpira svoja vrata. Popoldanske ustvarjalne delavnice bodo otrokom na voljo od ponedeljka so petka, med 15:00 – 19:00.


MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov