/ Naslovna stran Infopeka informira

Most Mladih – Aktivno preživljanje prostega časa

S preprostim iskalnikom na spletni strani Most mladih lahko poiščete aktivnost v Sloveniji. Od poletnih taborov, animacij, varstva, športa inštrukcij in drugih aktivnosti, ki so povezane z aktivnim preživljanjem prostega časa.

Naloži si mobilno aplikacijo mladinskih centrov MLADIM

Mobilna aplikacija služi za informiranje mladih o dogajanju v mladinskih centrih v njihovi bližini. V kolikor se ne dogaja nič posebnega, uporabnica_k prejme informacije o odprtih mladinskih centrih v bližini.

Poligonova delavnica za samozaposlene ustvarjalce: Nora normalnost

Center za kreativnost Maribor načrtuje s Poligonom, Zavodom za razvoj kreativnih industrij delavnico za samozaposlene ustvarjalce. Delavnica bo potekala v četrtek, 17. 9. 2020, ob 13:00 v prostorih Projektne pisarne CzK (Partizanska 11) v Mariboru.

Rajze:firbčni Maribor: Mesto zgodb

Maribor ima karakterja na pretek! Poln je skrivnosti in zgodb, ki mu dajejo enkraten značaj. Tiste najbolj nore in bizarne boste lahko doživele_i z vodenimi sprehodi po mestu ob Dravi.

Sejem rabljenih učbenikov v Bukvarni Ciproš

Novo šolsko leto je spet tu, kar zna biti za dijake_inje in študente_ke kar velika finančna obremenitev. Da bo ostalo za kakšno kavico ali vstopnico več, prirejajo v Bukvarni Ciproš (Ob železnici 16) do 11. 9. 2020 sejem rabljenih učbenikov.

Stališče ZAS o izjavah predstavnikov RKC glede slovenskih javnih šol

V Združenju ateistov Slovenije (ZAS) so v zvezi s poslanskim vprašanjem mag. Marka Koprivca (SD), zadevajočim izjave predstavnikov RKC glede slovenskih javnih šol (iz avgusta 2020), pripravili in sprejeli stališče.

Tonight aplikacija

Mobilna aplikacija služi kot glasbeni vodič, s katerim lahko personalizirano odkrivaš glasbene dogodke doma in v tujini. Približa se okusu posameznice_ka in omogoča odkrivanje novih vzhajajočih glasbenic_kov, atraktivnih dogodkov in zanimivih ambientov. 


MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov