/ Naslovna stran Infopeka informira

Ali govoriš emojščino?

Festival 22. Slovenski dnevi knjige v Mariboru in MKC Maribor razpisujejo 4. nagradni literarni natečaj “Ali govoriš emojščino?” za najboljši prevod pesmi iz simbolnega jezika emoji v slovenščino.

Evropska mladinska kartica – ugodnosti za mlade

Vse_i mlade_i v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.

Naloži si mobilno aplikacijo mladinskih centrov MLADIM

Mobilna aplikacija služi za informiranje mladih o dogajanju v mladinskih centrih v njihovi bližini. V kolikor se ne dogaja nič posebnega, uporabnica_k prejme informacije o odprtih mladinskih centrih v bližini.

Poziv sprehajalcem

Rajzefiberci nestrpno čakajo vaše ideje in sprehode, saj iščejo sprehajalke_ce na Festivalu sprehodov, ki ga pripravljajo med 27. in 30. marcem 2019. 

Pravice za ljudi, predpisi za korporacije – Stop ISDS

Pridruži se gibanju za ukinitev privilegijev korporacij. Korporacije imajo lasten globalen, zaseben »sodni« sistem, imenovan ISDS, ki ga uporabljajo za izsiljevanje držav. Toda številne žrtve korporacij, ki so kršile človekove pravice, nimajo nikakršne možnosti za dosego pravice. Namesto njih potrebujemo močan globalen sistem, ki bo lahko kaznoval multinacionalke za njihove zločine.

Prostovoljec leta 2018

Mladinski svet Slovenije (MSS) že sedemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega izbirajo najboljše prostovoljke_ce, prostovoljski projekt, Naj mladinsko_ega voditeljico_a in Naj mladinski projekt za preteklo leto.

Spremljaj napovednik kulturnih dogodkov v Mariboru

Če želiš biti v koraku s kulturnimi prireditvami v mestu, v najširšem pomenu te besede priporočamo spremljanje Spletnega napovednika kulturnih dogodkov.

Testiranje psihoaktivnih substanc

Na DrogArtu omogočajo več različnih načinov testiranja psihoaktivnih substanc, in sicer hitre teste (reagente), sprejemamajo pa tudi psihoaktivne snovi za nadaljnje laboratorijsko testiranje v Nacionalnem laboratoriju zam zdravje, okolje in hrano.

Tonight aplikacija

Mobilna aplikacija služi kot glasbeni vodič, s katerim lahko personalizirano odkrivaš glasbene dogodke doma in v tujini. Približa se okusu posameznice_ka in omogoča odkrivanje novih vzhajajočih glasbenic_kov, atraktivnih dogodkov in zanimivih ambientov. 

Usposabljanje na delovnem mestu

V usposabljanja na delovnem mestu se lahko vključite mlade_i brezposelne_i, mlajše_i od 30 let in ste najmanj 3 mesece prijavljene_i v evidenci brezposelnih pri Zavodu za zaposlovanje.


MISC INFOPEKA 2019 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov