/ Naslovna stran Infopeka informira

Cikel 2020 za starše: “Odnos z očetom”

Otrok je srečen, ko so srečni starši (Bert Hellinger)
Bolj kot smo kot starši bliže sebi, močneje podpiramo otroka. Prav nič posebnega nam ni potrebno napraviti. Naša drža do življenja, naše zaupanje v življenje nam ponuja korake, ki podpirajo.

Cunjami – Misli eko, izmenjaj si obleko

Prvi letošnji Cunjami – izmenjevalnica oblačil za mlade bo v torek, 18. 2. 2020, med 17. in 19. uro v Domu ustvarjalnosti mladih. V ospredju bo izmenjava zimskih oblačil in pustnih kostumov.

Naloži si mobilno aplikacijo mladinskih centrov MLADIM

Mobilna aplikacija služi za informiranje mladih o dogajanju v mladinskih centrih v njihovi bližini. V kolikor se ne dogaja nič posebnega, uporabnica_k prejme informacije o odprtih mladinskih centrih v bližini.

Pravice za ljudi, predpisi za korporacije – Stop ISDS

Pridruži se gibanju za ukinitev privilegijev korporacij. Korporacije imajo lasten globalen, zaseben »sodni« sistem, imenovan ISDS, ki ga uporabljajo za izsiljevanje držav. Toda številne žrtve korporacij, ki so kršile človekove pravice, nimajo nikakršne možnosti za dosego pravice. Namesto njih potrebujemo močan globalen sistem, ki bo lahko kaznoval multinacionalke za njihove zločine.

Razstava: “Migracije – med strahom in realnostjo”

Migracije so stare toliko kot je star svet in človek. Vsi naši predniki so nekoč prišli od nekod in se ustalili tukaj, kjer smo sedaj. V modernem svetu pa ljudje iz svojih domovin odhajajo zaradi neenakosti, strahu in/ali želje po boljšem življenju. So ljudje okoli nas, ki jih srečujemo v vseh segmentih našega vsakdanjega življenja – vrtcu, izobraževalnem sistemu, pri zdravniku, v kulturnih in drugih ustanovah.

Spremljaj napovednik kulturnih dogodkov v Mariboru

Če želiš biti v koraku s kulturnimi prireditvami v mestu, v najširšem pomenu te besede priporočamo spremljanje Spletnega napovednika kulturnih dogodkov.

Testiranje psihoaktivnih substanc

Na DrogArtu omogočajo več različnih načinov testiranja psihoaktivnih substanc, in sicer hitre teste (reagente), sprejemamajo pa tudi psihoaktivne snovi za nadaljnje laboratorijsko testiranje v Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano.

Tonight aplikacija

Mobilna aplikacija služi kot glasbeni vodič, s katerim lahko personalizirano odkrivaš glasbene dogodke doma in v tujini. Približa se okusu posameznice_ka in omogoča odkrivanje novih vzhajajočih glasbenic_kov, atraktivnih dogodkov in zanimivih ambientov. 


MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov