/ Naslovna stran Infopeka informira

Dokumentarni večeri v dvorani Gustaf

Za ljubitelje dokumentarnih filmov pripravlja ADG Gustaf, v sodelovanju z Dokudoc, Društvom za razvoj humanistike Zofijini ljubimci, Mitra in drugimi zainteresiranimi organizacijami cikel filmskih projekcij z diskusijami “Dokudoc Dokumentarna obzorja”.

Naloži si mobilno aplikacijo mladinskih centrov MLADIM

Mobilna aplikacija služi za informiranje mladih o dogajanju v mladinskih centrih v njihovi bližini. V kolikor se ne dogaja nič posebnega, uporabnica_k prejme informacije o odprtih mladinskih centrih v bližini.

Poletne kolesarske poti z UGM

UGM vas v sodelovanju z Mariborsko kolesarsko mrežo v juniju, juliju in avgustu vabi vsak četrtek ob 18:00 na popoldanske kolesarske poti po Mariboru, na katerih boste odkrivali mariborske javne spomenike in umetniške intervencije.

Rajze:firbčni Maribor: Mesto zgodb

Maribor ima karakterja na pretek! Poln je skrivnosti in zgodb, ki mu dajejo enkraten značaj. Tiste najbolj nore in bizarne boste lahko doživele_i z vodenimi sprehodi po mestu ob Dravi.

Tonight aplikacija

Mobilna aplikacija služi kot glasbeni vodič, s katerim lahko personalizirano odkrivaš glasbene dogodke doma in v tujini. Približa se okusu posameznice_ka in omogoča odkrivanje novih vzhajajočih glasbenic_kov, atraktivnih dogodkov in zanimivih ambientov. 


MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov