/ Naslovna stran Infopeka informira

Dopis v zvezi z reklamiranjem homeopatskih “zdravil” v brezplačniku Lekarne Maribor

V Združenju ateistov Slovenije (ZAS) so v zvezi z reklamiranjem homeopatskih “zdravil” v brezplačniku Lekarne Maribor (iz septembra 2019) pripravili pripeti dopis in ga v maju 2020 poslali Lekarniški zbornici Slovenije, od katere pa vse do danes (še) niso prejeli odgovora.

Glasbarnica

Glasbarnica so brezplačne glasbene delavnice, za mlade med 9. in 18. letom, ki se izvajajo v sodelovanju z ZPM Maribor. Delavnice so naslednji nivo družbeno odgovornega ravnanja Kulturno umetniškega društva Coda.

Most Mladih – Aktivno preživljanje prostega časa

S preprostim iskalnikom na spletni strani Most mladih lahko poiščete aktivnost v Sloveniji. Od poletnih taborov, animacij, varstva, športa inštrukcij in drugih aktivnosti, ki so povezane z aktivnim preživljanjem prostega časa.

Naloži si mobilno aplikacijo mladinskih centrov MLADIM

Mobilna aplikacija služi za informiranje mladih o dogajanju v mladinskih centrih v njihovi bližini. V kolikor se ne dogaja nič posebnega, uporabnica_k prejme informacije o odprtih mladinskih centrih v bližini.

Rajze:firbčni Maribor: Mesto zgodb

Maribor ima karakterja na pretek! Poln je skrivnosti in zgodb, ki mu dajejo enkraten značaj. Tiste najbolj nore in bizarne boste lahko doživele_i z vodenimi sprehodi po mestu ob Dravi.

Rok Vilčnik: Vesoljne pravljice

V UGM Šopu tokrat predstavljajo ilustracije Roka Vilčnika, ki ga širša javnost pozna kot enega najvidnejših slovenskih dramatikov, odličnega scenarista in pisca pesmi ter novel, nekoliko manj pa kot likovnika.

Stališče ZAS o izjavah predstavnikov RKC glede slovenskih javnih šol

V Združenju ateistov Slovenije (ZAS) so v zvezi s poslanskim vprašanjem mag. Marka Koprivca (SD), zadevajočim izjave predstavnikov RKC glede slovenskih javnih šol (iz avgusta 2020), pripravili in sprejeli stališče.

Tonight aplikacija

Mobilna aplikacija služi kot glasbeni vodič, s katerim lahko personalizirano odkrivaš glasbene dogodke doma in v tujini. Približa se okusu posameznice_ka in omogoča odkrivanje novih vzhajajočih glasbenic_kov, atraktivnih dogodkov in zanimivih ambientov. 


MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov